top of page
eetbaartuinen
Zoeken

Wanneer plant je je boom?

Bijgewerkt op: 28 feb. 2021

Wij verkopen bomen met losse wortel en bomen in pot. De bomen met losse wortel kun je planten tussen eind oktober en eind maart. Dit hangt natuurlijk af van het weer, een warme herfst of juist een warm voorjaar kan deze plantperiode verkleinen.


Onze bomen in pot kun je het hele jaar planten. Wij hebben ze een seizoen lang verzorgt en de kluiten zijn dus goed doorworteld.


Wij raden bij het planten van al onze bomen ons aanplantpakket aan. Dit bevat aanplantgrond, een kastanjehouten paal, biologisch afbreekbaar boomband en spijkers.


Zorg er bij het planten voor dat de paal in het midden van je plantgat staat, Zet nu de boom zo neer dat de stam direct tegen de paal aan staat, of in ieder geval het meest dichtbij. Meng de aanplantgrond goed met de grond die je uit het plantgat hebt gehaald. Gooi dan de gemengde grond terug in het gat. Druk de grond lichtjes aan en geef regelmatig water.


geniet van je boom!

Recente blogposts

Alles weergeven

Workshop fruitsnoeien

Wij krijgen ontzettend veel vragen over hoe onze bomen in de komende jaren gesnoeid moeten gaan worden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een fruitsnoeicursus. Dit lijkt ons naast erg nuttig ook

Comentarios


bottom of page